News

30. august 2023

Fortress Fund satser på Versiro:
– Vi hjelper kraftprodusenter med å håndtere usikkerhet i markedet

Programvareselskapet Versiro vil få fart på energiomstillingen ved hjelp av en AI-basert løsning som bistår produsenter av fornybar energi med å ta smarte valg.

Read more
Robert Ekrem er gründer og daglig leder i Völur. Foto: Mari K. Buckholm
15. august 2023

Völur-gründeren: – Fortress Fund er en viktig investor for oss

Fortress Fund investerer kapital og kunnskap i selskaper som bidrar til nye arbeidsplasser og grønn omstilling med potensial til å lykkes internasjonalt. Völur er ett av selskapene fondet har satset på.

Read more
Lorenzo Ruscelli
16. juni 2023

Er du teknologigründer med internasjonale ambisjoner og trenger kapital?

I fjor lanserte Smart Innovation Norway sitt flunkende nye fond – Fortress Fund. Målet er å realisere nye, raskt voksende teknologiselskaper. Fondet satser på gründere som utvikler produkter og tjenester innen energiomstilling, kunstig intelligens og klimateknologi.

Read more
Storeshop
3. juni 2023

– Alle grossister bør ha digital nettbutikkløsning

Storeshop har laget et system som skal hjelpe grossister å øke omsetningen og effektivisere driften. Løsningen til Storeshop kan integreres med kundenes eksisterende programmer slik at de på kort tid kan lansere en ferdig B2B nettbutikk.  – Våre undersøkelser viste at bare en fjerdedel av alle grossister har en løsning for B2B nettbutikk. Vi mener selvsagt at alle bør ha en digital løsning i 2023, sier produktansvarlig i Storeshop, Fabian Borch.

Read more
Völur
1. juni 2023

Amerikanerne satser på norske Völur

Norske Völur har gjort seg bemerket på det amerikanske markedet med sin banebrytende teknologi for kjøttindustrien. Startup-selskapet kombinerer data og kunstig intelligens for å optimalisere utnyttelsen av hvert dyr og øke fortjenesten, og nå har amerikanske investorer bidratt med flere millioner kroner i fersk kapital.

Read more